info@thedaffodils.eu

Even voorstellen...wij zijn The Daffodils!

Het is 28 maart 2018 als in theater De Garage in Venlo vijf jonge, gedreven muzikanten staan te popelen om hun eerste optreden te verzorgen. De lengte van de set is niet meer dan 15 à 20 minuten maar dat mag de pret niet drukken, het eerste optreden van The Daffodils is een feit. Het publiek in theater De Garage heeft genoten en is onder de indruk van de muzikale capaciteiten van deze jonge muzikanten. Dankzij het optreden in De Garage zijn er meerdere boekingen binnen gekomen, en dus moest de band aan de bak om het repertoire uit te breiden. Inmiddels zijn er flink wat nummers aan het repertoire toegevoegd en kunnen The Daffodils zich presenteren als een goede en volwaardige band.

Wie zijn The Daffodils?

The Daffodils is een rock/blues band, opgericht in het najaar van 2017. Ze maken muziek die ze uitdagend en vooral leuk vinden waarbij er gebruik gemaakt wordt van de individuele kwaliteiten om het niveau op te schroeven. De bandleden kennen elkaar al langere tijd, en zo is er een hechte vriendenclub ontstaan.

De band wordt gevormd door drummer Rik Vercoulen en bassist Jona Beck, die samen de ritmemachine van de band vormen. De zang komt voor rekening van Michelle Westerman die met haar zangkwaliteiten en uitstraling ieder nummer sterk neerzet en het publiek meeneemt in het plezier van het optreden. Koen van Gardingen speelt op toetsen en gitaar, en is de jongste telg van de band. Op lead gitaar speelt Bart Vrijdag die met stevig gitaarwerk en vlammende solo’s voor de kers op de taart zorgt.

The Daffodils brengen het publiek met een dynamische show vol energie en passie terug naar de essentie: de muziek!

Boekingen & Info

Email: info@thedaffodils.eu

Telefoon: +31 6 31 68 55 52

Of via het contactformulier

Michelle Westerman - zang

Bart Vrijdag - lead gitaar

Rik Vercoulen - drums

Koen van Gardingen - gitaar en piano

Jona Beck - basgitaar

error: Content is protected !!